Macarons in eindeloos veel kleuren en smaken

Macarons komen oorspronkelijk uit Frankrijk maar zijn inmiddels wereldwijd gekend. De twee luchtige meringue koekjes, verrijkt met amandelen smaken overheerlijk. Ook de vulling de er tussen zit zal u ongetwijfeld meteen doen watertanden. Kom langs bij Chocolatier Vercruysse en ontdek het aanbod aan smaakvolle macarons te Kortrijk.   

Puur vakmanschap nodig om de perfecte macaron te maken

Een perfecte macaron kruimelt niet. Qua smaak is ze minder zoet dan de meringue en heeft het typisch gebroken randje dat men in het Frans ‘pied’ noemt. Het vraagt pure finesse en ervaring om een lekkere macaron te maken die perfect krokant is. U vindt deze lekkernijen bij Chocolatier Vercruysse.

Ruim assortiment aan kleuren en smaken

De smaak van een macaron wordt vooral bepaald door de vulling. Deze kan variëren van crème au beurre (botercréme) tot ganache (chocolade met room) en marsepein. Ook de mooie kleuren maken dit koekje extra aantrekkelijk. Ook fruit en specerijen worden vaak toegevoegd om op die manier een unieke smaak te creëren. Het serveren van macarons wordt nog feestelijker met een heerlijke dessertwijn

Wilt u macarons bestellen te Kortrijk? Of bent u benieuwd naar het ruime aanbod? Kom dan gerust langs in de winkel.